Studioul Nostru

Studio Chat Bucuresti

Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti!

eiffelstud

Facem aceasta afirmatie, deoarece am depus si inca depunem munca, suflet si pasiune in aceasta afacere.
Cu siguranta, toate studiourile de videochat din Bucuresti vor afirma acelasi lucru, dar de ce ar trebui tu sa alegi studioul nostru?
Suntem printre singurele studiouri de videochat din Bucuresti cu referinte impresionante in reteaua de internet. In studioul nostru, modelele sunt tratate cu seriozitate, iar promovarea este un aspect foarte important pentru noi, directionand in paginile lor mii de membrii simultan.
Daca vrei sa te convingi, ne poti contacta si vom stabili un interviu, unde vei primi toate detaliile de care ai nevoie.
Eiffel Studio este un studio profesionist, unde modelele totdeauna vor fi pe primul loc. Noua chiar ne pasa de modelele noastre, tinem cont de parerile tuturor si tratam pe toata lumea egal si cu respect. Noi ne vom stradui sa va oferim cele mai bune conditii de munca din toate punctele de vedere.

Iata cateva tipuri de anunturi de care trebuie sa incercati sa va feriti in momentul in care va cautati un job in videochat:
1. Studio chat angajeaza modele, bonus la angajare 100-300 usd
Nimic mai fals.Nimeni de pe piata nu ofera bonus de angajare, intr-un fel pe buna dreptate.Nimeni nu are de unde sa stie daca potentialul model se va mai intoarce la serviciu dupa
ce a primit respectivul bonus, asa ca in cel mai fericit caz, puteti primi un avans care sa se opreasca la salariu

2. Studio chat angajeaza modele, oferim salarii fixe incepand cu 2000 euro
La fel de fals. Nu ai cum sa stabilesti fara sa vezi modelul un salariu fix, si mai ales unul de 2000 usd sau euro. In general acest tip de anunturi sunt date pentru ca modelele sa se prezinte la interviu, unde vor incerca sa va spuna ca dupa nu stiu cat timp si in nu stiu ce conditii, si pana la urma tot pe comision veti fi, sau daca veti primi un salariu fix, acela va fi unul mic pentru acest domeniu de activitate, insa cel mai trist este ca, in multe locuri bati palma pentru un salariu fix, iar la data de salariu te trezesti ca nu primesti banii pentru ca nu ai reusit sa ii faci pe site.

3.Studio chat cauta modele, discretie / confidentialitate absoluta
Nu exista asa ceva.Nimeni nu va poate garanta in proportie de 100% ca nu va vor intra romani pe pagina.Tot ce tine de studio legat de accesul romanilor, este banarea Romaniei in profilul modelelor si atat.Problema este ca sunt destul de multi romani care stiu sa foloseasca proxy, sa intre pe site-urile de videochat cu un ip de State sau alta tara.Studiourile din Bucuresti garanteaza ca nu se va intampla insa nu rare au fost cazurile cand fetele au fost vazute.Studioul nostru  este unul dintre foarte putinele studiouri de videochat care intr-adevar informeaza modelele despre toate avantajele, dezavantajele si riscurile acestei meserii.Daca nu ne credeti acest lucru, ne puteti trimite un mail cu contul vostru de model si vom intra in free sau in privatul vostru desi Romania este banata.Dar acest lucru nu trebuie sa va sperie, deoarece majoritatea romanilor care pot sa intre desi Romania este banata, sunt tot persoane din bransa, si nu vecinul care va poate vedea din greseala sau cineva din familie.

4. Studio chat angajeaza modele, incasari mari, intimitate…etc
Toti vorbesc despre intimitate insa majoritatea studiourilor de videochat, au programe de spy cu care isi spioneaza modelele pe toata durata activitatii lor, indiferent ca modelul respectiv se afla in free sau in private.Mai rau decat atat este faputl ca majoritatea nu au o persoana desemnata sa faca asta, din contra toata lumea din staff are acces la desktopul modelelor.
Studioul nostru este impotriva acestei tehnici invazive, noi mergem pe premiza ca, da, ai dreptul la intimitate, iar un training bun nu se face pe mess si urmarind modelul( cum fac asa zisele studiouri de top),ci stand de vorba face to face cu modelul,incercand sa adoptam stilul de lucru al celor mai bune modele de pe site-uri.

In toate anunturile de videochat de pe internet, intalnim fraze de genul ‘studio chat cu echipamente de ultima generatie’, ‘studio chat Bucuresti, decoruri deosebite’,insa sunt foarte multe studiouri in care camerele de lucru sunt de marimea unei boxe, sunt atat de mici ca nu ai loc sa stai in picioare, decat in canapeaua minuscula pe care v-o pun la dispozitie, sau si mai rau, modelele sunt nevoite sa lucreze cate 2 sau in unele cazuri chiar si cate 4 in aceeasi camera, deci iarasi, unde este intimitatea? Pe de alta parte, acele echipamente de ultima generatie sunt de fapt computere slabe, care se blocheaza sau merg destul de dificil, iar camerele web sunt de generatie veche. Noi va punem la dispozitie camere mari de 30 de metri patrati, individuale, unde beneficiati de tot spatiul si toata intimitatea, iar in ceea ce priveste echipamentul va punem la dispozitie calculatoare de ultima generatie cu procesoare i5 si i7, minim 4GB RAM, camere Logitech c920 si lumini speciale pentru filmari video.In ceea ce priveste decorul, cel mai probabil suntem singurul studio de chat din Bucuresti unde camera ta de lucru nu va arata ca un studio de videochat, ci ca propriul dormitor de acasa.

Studioul nostru este cel mai bun studio chat,si doreste sa ramana astfel asa ca lucram indeaproape cu specialisti SEO, oameni care asigura referinte impresionante, si asta pentru ca noi am realizat ca aceasta este de fapt cheia catre incasari de exceptie in domeniu.

Este adevarat ca si fara asta exista modele care fac sume impresionante, insa acestea sunt cazuri rare, iar noi dorim sa oferim sansa de a face cu adevarat bani seriosi din videochat tuturor modelelor care lucreaza seriossi vor sa faca performanta in acest domeniu.

In incheiere venim cu un sfat pentru toate modelele interesate de o colaborare cu un studio chat.
Mergeti la mai multe studiouri si cereti dovezi reale ale promovarii, nu va bazati numai pe promisiuni, cereti sa vedeti camerele de lucru.
Cereti detalii despre absolut orice va intereseaza, si nu va lasati impresionate de tonul placut si tonele de promisiuni facute de respectivul studio de videochat.
Intrebati care este numarul de modele din studio, regulamentul intern, site-urile pe care se lucreaza si cereti detalii despre banarea pe site-uri si accesul la incasari, si nu dati un raspun imediat, ganditi-va bine, si luati in calcul si alte optiuni mai ales ca e plin peste tot de studiouri de chat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s